O NAMA

LJUDI STVARAJU IDEJE.
IDEJE MIJENJAJU SVIJET.

NAŠA MISIJA

Grupa vrhunskih profesionalaca stvorila je FourLines kao vašeg pouzdanog partnera u oblastima izrade idejnih rješenja i planiranja, projektovanja stambenih i poslovnih objekata, projektovanja industrijskih postrojenja, dizajna i opremanja enterijera, projektovanja sportskih kompleksa, konsaltinga…

Naši arhitekti i projektanti imaju višegodišnje iskustvo u izradi svih nivoa projekata, kao i u vođenju gradnje mnogih objekata u Bosni i Hercegovini i inostranstvu. Posebno smo posvećeni oblastima modernog urbanog planiranja sa maksimalnom energetskom efikasnošću, kreativnim rješenjima programski veoma kompleksnih zadataka, ali i manjim projekatima u kojima se zahtijeva vrhunski profesionalizam i posvećenost. Sposobni smo da se prilagodimo novim situacijama i zahtjevima.

Naglasak stavljamo na dizajn objekata koji zadržavaju lokalne arhitektonske osobine, pri čemu posebnu pažnju posvećujemo zatečenoj topgrafiji i razumijevanju tradicije zadate lokacije, kao i upotrebi modernih, često lokalnih, materijala. Ideja nam je da maksimalno očuvamo prirodni ambijent, priladođavajući i uklapajući naše objekte u okolinu i ne remeteći njen sklad.

Kontinuirano radimo na širenju i poboljšanju naših ljudskih kapaciteta, stalnoj edukaciji članova našeg tima, osposobljavanju za projektovanje u najmodernijim softverima i stalnom poboljšavanju procesa rada uvođenjem najnovijih tehnoloških rješenja. Samo na taj način bićemo spremni da odgovorimo na sve veća i kompleksnija očekivanja naših klijenata.

JEDNOSTAVNO I EFIKASNO

Proceduru dolaska do vašeg zadovoljstva novim objektom pojednostavili smo do maksimuma. Našim timovima izložite vašu ideju, nakon čega prikupljamo sve neophodne informacije koje će dovesti do uspješnog rješenja. U saradnji sa vama i sa podacima koje uzimamo sa terena, mi pravimo idejno rješenje. Ono će biti osnova za konačno oblikovanje objekta.

Poslije vašeg usvajanja rješenja, naš tim radi sve naredne korake ka izgradnji. Radimo izbor materijala, načine i dinamiku gradnje, instalacije, stolariju, materijal za unutrašnje radove, stolariju, uređenje enterijera... sve za vašu maksimalnu udobnost i kvalitet života.